Tücsök és Katáng Kerttervezés

RÓLUNK

Hisszük, hogy a természet részei vagyunk, ezért munkánk során és magánemberként is arra törekszünk, hogy ennek megfelelően viselkedjünk.

Természetközeli kerteket álmodunk meg, amelyek amellett, hogy gazdáiknak örömet és felfrissülést nyújtanak, igazodnak a környezet sajátosságaihoz és a lehető legkevesebb mesterséges összetevő felhasználásával elkészülhetnek.

Igény és lehetőség szerint a kert rovarbaráttá, madárbaráttá és kutyabaráttá is varázsolható. 

Ha megszilárdult az elképzelés, mely szerint hasonló kert tervezését bíznád ránk, számíthatsz arra, hogy

  • odafigyelünk az igényeidre
  • segítünk kiválasztani, vagy kiválasztjuk azt a megoldást, amely kivitelezhető és a legelőnyösebb számodra
  • a kialakítás, stílus, felhasználandó anyagok és a növényválasztás esetében is a könnyű fenntarthatóságra, természetességre törekszünk

Tervezési díj

Az első helyszíni konzultáció során felmérjük az igényeket és a lehetőségeket, ezt követi a kert felmérése. A helyszíni konzultáció és kertfelmérés díja 15 000 Ft. Ez az összeg az ötletterv árából később levonódik.

Koncepcióterv (ötletterv) készítése növénykiültetési terv nélkül 600 négyzetméterig:                                                    100 000 Ft

Növénykiültetési terv 600 négyzetméterig:                 50 000 Ft

Egyedi igényekre egyéni megbeszélés szerint igazítjuk az árat.

A kert egy időben folyamatosan változó, fejlődő, élő egység, melynek megtervezésénél figyelembe vesszük az elsődleges funkciót, egyéni igényeket, vizuális hatást, az évszakok szerinti változást, növekedést, a növények egyéni jellemzőit, hogy a lehető legtöbb örömet okozza majd azoknak, akik használják, mindezt tájépítészként közel 10 év tapasztalattal a hátunk mögött.

Szívügyünk a természetközeli szabadtér tervezés!

A Dunakanyar térségében vállaljuk a megtervezett kertek kivitelezését is!